Auriol Smith
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1993 Stella Roberts (gościnnie)
0.0 1992 Betty (gościnnie)
0.0 1987 Panna Barton
0.0 1985 Deirdre Croome
0.0 1985 Pani Parker (gościnnie)
0.0 1984 Pani McKie (gościnnie)
1.0 1975 Doktor Dubbs (gościnnie)
6.7 1971 Pani Lorimer (gościnnie)
7.6 1970 Pani Russell (gościnnie)
8.6 1962 Pani Cooper (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Auriol Smith filmy Auriol Smith najlepsze filmy Auriol Smith zdjęcia Auriol Smith galeria Auriol Smith biografia Auriol Smith nominacje Auriol Smith nagrody i wyróżnienia Auriol Smith filmografia Auriol Smith aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.