Audrey Wasilewski
Data urodzenia: 1967-06-26
Miejsce urodzenia: Maryland, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Nicole Waldman (gościnnie)
7.8 2011 Dotty Sunberg (gościnnie)
7.1
Red
2010 Nicole Waldman (gościnnie)
7.1 2010 Nicole Waldman (gościnnie)
3.3 2009 Nicole Waldman (gościnnie)
10.0 2009 Nicole Waldman (gościnnie)
7.3
Zakochana złośnica
10 Things I Hate About You
2009 Nicole Waldman (gościnnie)
7.0
Pępek świata
Middle, The
2009 Nicole Waldman (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Nicole Waldman (gościnnie)
8.7 2007 Nicole Waldman (gościnnie)
8.0 2007 Anita Olson Respola (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Nicole Waldman (gościnnie)
7.6 2005 Nicole Waldman (gościnnie)
8.7 2005 Nicole Waldman (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Trysta (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Nicole Waldman (gościnnie)
6.2
Wstrząsy
Tremors
2003 Nicole Waldman (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Nicole Waldman (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Megan (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Nicole Waldman (gościnnie)
7.5 2002 Pielęgniarka (gościnnie)
5.1
Pluto Nash
Adventures of Pluto Nash, The
2002 Nicole Waldman (gościnnie)
10.0 2002 Nicole Waldman (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Nicole Waldman (gościnnie)
10.0 2001 Nicole Waldman (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Masha (gościnnie)
8.5 2001 Nicole Waldman (gościnnie)
7.7
Łowcy Koszmaru
FreakyLinks
2000 Nicole Waldman (gościnnie)
7.1
Cała Ona
She's All That
1999 Nicole Waldman (gościnnie)
4.8
Szał na Amandę
Amanda Show, The
1999 Nicole Waldman (gościnnie)
6.4
Wiecie, jak jest...
It's Like, You Know...
1999 Nicole Waldman (gościnnie)
7.0 1999 Nicole Waldman (gościnnie)
4.7 1998 Nicole Waldman (gościnnie)
5.7 1998 Nicole Waldman (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Nicole Waldman (gościnnie)
7.0
Ochrona absolutna
Total security
1997 Nicole Waldman (gościnnie)
4.0 1997 Nicole Waldman (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Nicole Waldman (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Nicole Waldman (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Nicole Waldman (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Sarah (gościnnie)
7.8
Szopy w natarciu
Heisei tanuki gassen pompoko
1994 Nicole Waldman (gościnnie)
7.8 1993 Nicole Waldman (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Nicole Waldman (gościnnie)
7.7 1968 Nicole Waldman (gościnnie)
0.0

0 Nicole Waldman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Audrey Wasilewski filmy Audrey Wasilewski najlepsze filmy Audrey Wasilewski zdjęcia Audrey Wasilewski galeria Audrey Wasilewski biografia Audrey Wasilewski nominacje Audrey Wasilewski nagrody i wyróżnienia Audrey Wasilewski filmografia Audrey Wasilewski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.