Aubrey Dollar
Data urodzenia: 1980-09-23
Miejsce urodzenia: Raleigh, Karolina Północna, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Pielęgniarka Zoe Gilman (gościnnie)
7.4 2009 Pielęgniarka Zoe Gilman (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Pielęgniarka Zoe Gilman (gościnnie)
8.1
Kobiecy Klub Zbrodni
Women's Murder Club
2007 Pielęgniarka Zoe Gilman (gościnnie)
7.7
Miasteczko Point Pleasant
Point Pleasant
2005 Pielęgniarka Zoe Gilman (gościnnie)
7.5
Profesor Max Bickford
Education of Max Bickford, The
2001 Pielęgniarka Zoe Gilman (gościnnie)
8.8 2001 Pielęgniarka Zoe Gilman (gościnnie)
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 Pielęgniarka Zoe Gilman (gościnnie)
6.6
Waga Ciężka
Heavy Weights
1995 Pielęgniarka Zoe Gilman (gościnnie)
8.1
Amerykański horror
American Gothic
1995 Pielęgniarka Zoe Gilman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aubrey Dollar filmy Aubrey Dollar najlepsze filmy Aubrey Dollar zdjęcia Aubrey Dollar galeria Aubrey Dollar biografia Aubrey Dollar nominacje Aubrey Dollar nagrody i wyróżnienia Aubrey Dollar filmografia Aubrey Dollar aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.