Atsushi Kisaichi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2009 Kiyomi Kawahara (głos)
8.4 2008 Shougo Asahina (głos)
7.8 2007 Yoshirou Hamada (głos)
8.3 2006 Shougo Asahina / Nagata / Terrorysta (głos)
9.1 2006 Kyoushirou Honjou (głos)
8.3 2006 Robert (głos)
7.7 2005 Ichikawa Gaku (głos) (gościnnie)
8.1 2004 Shuichi Sakurano (głos)
7.9 2004 Shin'ichi Asakura (głos)
8.4 2003 Corin (głos)
8.7
Księżniczka Tutu
Princess Tutu
2002 Pualo (głos)
8.0 2002 Yuuichi Aizawa (głos)
8.2 2002 Kiyomi Kawahara (głos)
7.5 2002 Osami Shibuya (głos)
8.3 2001 Kiyomi Kawahara (głos)
8.0 2001 Timka (głos)
6.9
Yu-Gi-Oh!
Yu-Gi-Oh! Yami no Games
1998 Hirata / Uczniowie (różne głosy) (goś
8.2
Jego i Jej Okoliczności
Kareshi Kanojo no Jijyou
1998 Asaba Hideaki (głos)
5.5 1998 Rintarou Shimazaki (głos)
6.4
Pokémon
Poketto monsutâ
1997 Isao (głos)
7.7
Dragon Ball GT
Doragon bôru GT
1996 Oob (głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Yasuo Fujino (głos) (gościnnie)
8.0
Czarodziejka z Księżyca
Bishôjo senshi Sailor Moon Super S
1995 Wydawca (głos) (gościnnie)
8.8 1994 Alex (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Atsushi Kisaichi filmy Atsushi Kisaichi najlepsze filmy Atsushi Kisaichi zdjęcia Atsushi Kisaichi galeria Atsushi Kisaichi biografia Atsushi Kisaichi nominacje Atsushi Kisaichi nagrody i wyróżnienia Atsushi Kisaichi filmografia Atsushi Kisaichi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.