Atsuko Tanaka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Caster (głos)
5.0 2011 Tara Brooks (głos)
7.9 2010 Nikaid?-sensei (głos) (gościnnie)
7.3 2010 Moukaku (głos)
7.8 2009 Kyrie Ushiromiya (głos)
7.5 2009 Nyamsas (głos)
8.0 2009 Madam (głos)
8.1 2009 Eleanor Varrot (głos)
8.1 2009 Harumi Kiyama (głos)
5.2 2009 Claudette (głos)
5.8 2009 Claudette (głos)
8.4
S.A
2008 Sumire Karino (Matka Tadashi`ego) (głos)
7.6 2008 Inugami (głos)
7.6 2008 Białowłosy demon (głos)
7.6
Devil May Cry
Debiru mei kurai
2007 Trish (głos)
7.1 2007 Fatma Toure Gutuu (głos)
6.4 2007 Mika (głos)
7.8 2007 Fatma Toure Gutto (głos)
7.5 2007 Koei (głos)
7.9 2007 Konan (głos)
8.0 2006 Caster (głos)
8.1 2006 Lacan (głos)
8.2 2006 Karura (głos)
7.7
Kawaler miecza
Chevalier D'Eon, Le
2006 Królowa Rosji Elizabeth (głos) (gości
8.2 2006 Takaokami no Kami (głos)
6.9 2006 Medlock (głos)
7.5 2006 Maiko Kaji (głos)
8.0 2006 Motoko Kusanagi / Kuroma (głos)
8.0 2005 Echidna
8.0 2005 Miyuki Gotou (głos)
8.2 2004 Major / Motoko Kusanagi (głos)
7.2
Kapłanki przeklętych dni
Kannazuki no Miko
2004 Ame no Murakumo (głos)
6.7 2004 Atelia (głos)
7.0 2004 Konomi Kuwata, Czarna Królowa) (głos)
7.9 2004 Major Motoko Kusanagi (głos)
5.5 2003 Katarina (głos) (gościnnie)
8.3 2003 Kyoko Himuro (głos)
8.2
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex
Kôkaku kidôtai: Stand Alone Complex
2002 Major Motoko Kusanagi (głos)
7.9 2002 Sayoko Nanamori (głos)
7.0 2002 Alisa Ryan (głos)
7.5
Narzeczona dla kota
Neko no ongaeshi
2002 (głos)
0.0 2001 Mama (głos)
8.2
GTO, czyli Great Teacher Onizuka
GTO: Great Teacher Onizuka
1999 Matka Nanako (głos)
8.0 1999 Futaba Akidzuki (głos)
6.0 1999 Valeria (głos)
8.0 1999 Fujina (głos)
8.2
Trigun
Toraigan
1998 Claire (głos)
6.9
Yu-Gi-Oh!
Yu-Gi-Oh! Yami no Games
1998 Imori Hajime (głos)
7.5 1998 Valeria (głos)
5.5 1998 Yumi Haneishi (głos)
6.0 1998 Shiela Glass (głos)
8.0 1997 Slan (głos) (gościnnie)
7.0
Agent Aika
Aika
1997 Nena Hargen (głos)
9.0 1997 Młody Gou Hibiki (głos)
10.0 1997 Młody Gou Hibiki (głos)
8.0 1997 Wolf Lady (głos)
6.0 1996 Miranda Jahana (głos)
8.1
Ghost in the Shell
Kôkaku kidôtai
1995 Major Motoko Kusanagi (głos)
10.0 1994 Bikein (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Atsuko Tanaka filmy Atsuko Tanaka najlepsze filmy Atsuko Tanaka zdjęcia Atsuko Tanaka galeria Atsuko Tanaka biografia Atsuko Tanaka nominacje Atsuko Tanaka nagrody i wyróżnienia Atsuko Tanaka filmografia Atsuko Tanaka aktor Atsuko Tanaka reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.