Atsuko Mine
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.6 2011 Sachiko Kawachi (głos)
7.9 2007 Noriko Kabata (głos)
8.7 2006 Catherine Bart (głos) (gościnnie)
1.0 2005 Maiko Motohira (głos)
8.1
Siedmiu samurajów
Samurai 7
2004 Setsu (głos)
8.5 2004 Starsza pani (głos) (gościnnie)
8.3
Get Backers
Gettobakkâzu dakkanya
2002 Babcia Bana (głos)
8.0
Zorro
Kaiketsu Zorro
1990 Maria (głos)
5.9
Hutch Miodowe Serce
Konchu Monogatori: Minashigo Hutch
1989 Honey (głos)
0.0 1985 Haruko Nakamori (głos)
7.7
Mała księżniczka
Shôkôjo Sera
1985 Żona piekarza (głos)
10.0 1981 (głos)
5.5 1975 (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Atsuko Mine filmy Atsuko Mine najlepsze filmy Atsuko Mine zdjęcia Atsuko Mine galeria Atsuko Mine biografia Atsuko Mine nominacje Atsuko Mine nagrody i wyróżnienia Atsuko Mine filmografia Atsuko Mine aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.