Assaf Cohen
Data urodzenia: 1972-10-31
Miejsce urodzenia: Mountain View, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Hesam (gościnnie)
0.0 2011 Hesam (gościnnie)
0.0 2011 Hesam (gościnnie)
0.0 2011 Hesam (gościnnie)
0.0 2011 Hesam (gościnnie)
6.8
Zabójcze umysły: Okiem sprawcy
Criminal Minds: Suspect Behavior
2011 Hesam (gościnnie)
1.5 2010 Hesam (gościnnie)
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Hesam (gościnnie)
7.1
Nieustraszony
Knight Rider
2008 Hesam (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Hesam (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Hesam (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Hooman Jaka (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Andy Yates (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Hesam (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Yair Marx (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Hesam (gościnnie)
7.5 2002 Ricardo (gościnnie)
7.3 2002 Ahmad Salib (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Hesam (gościnnie)
7.0 1995 Hesam (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Assaf Cohen filmy Assaf Cohen najlepsze filmy Assaf Cohen zdjęcia Assaf Cohen galeria Assaf Cohen biografia Assaf Cohen nominacje Assaf Cohen nagrody i wyróżnienia Assaf Cohen filmografia Assaf Cohen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.