Asja Łamtiugina
Data urodzenia: 1940-11-08
Miejsce urodzenia: mąż Edward Lubaszenko (rozwód), syn Olaf (ur. 06.12.1968)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2000 Profesorka Kuby
6.2 1999 Matrona
7.2 1997
7.6 1988 Matylda Adamska, matka Czarka (gościnnie)
6.8 1972 Członkini oddziału, po wojnie kelnerka

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Asja Łamtiugina filmy Asja Łamtiugina najlepsze filmy Asja Łamtiugina zdjęcia Asja Łamtiugina galeria Asja Łamtiugina biografia Asja Łamtiugina nominacje Asja Łamtiugina nagrody i wyróżnienia Asja Łamtiugina filmografia Asja Łamtiugina aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.