Ashley Rickards
Data urodzenia: 1992-05-04
Miejsce urodzenia: Sarasota, Floryda, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Samantha Walker
7.8 2011 Chloe Stapleton (gościnnie)
5.9 2011 Samantha Walker
7.7 2011 Samantha Walker
7.3
Inna
Awkward.
2011 Jenna Hamilton
6.3 2010 Samantha Walker
6.3 2009 Samantha Walker
7.3
Brzydula Betty
Ugly Betty
2006 Samantha Walker
6.9 2005 Samantha Walker
7.3 2004 Młoda Lindsay Monroe (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Candace Levine (gościnnie)
7.9
Pogoda na miłość
One Tree Hill
2003 Samantha Walker

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ashley Rickards filmy Ashley Rickards najlepsze filmy Ashley Rickards zdjęcia Ashley Rickards galeria Ashley Rickards biografia Ashley Rickards nominacje Ashley Rickards nagrody i wyróżnienia Ashley Rickards filmografia Ashley Rickards aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.