Ashley Jones
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Diane (gościnnie)
7.8
Zaufaj mi
Trust Me
2009 Diane (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Daphne Landry
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Sandrine Gerber (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Dr Kathy (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Diane (gościnnie)
7.3 2004 Kennedy Gable (gościnnie)
10.0 2002 Diane (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Diane (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Diane (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Diane (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Diane (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Shea Lammet (gościnnie)
4.7 1998 Diane (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Diane (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Diane (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ashley Jones filmy Ashley Jones najlepsze filmy Ashley Jones zdjęcia Ashley Jones galeria Ashley Jones biografia Ashley Jones nominacje Ashley Jones nagrody i wyróżnienia Ashley Jones filmografia Ashley Jones aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.