Ashley Gardner
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2007 Córka (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Córka (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Córka (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Córka (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Córka (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Córka (gościnnie)
6.9 1998 Córka (gościnnie)
7.5
Prawnik z Manhattanu
Michael Hayes
1997 Córka (gościnnie)
7.4 1997 Córka (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Córka (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Córka (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Córka (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Córka (gościnnie)
7.6 1993 Córka (gościnnie)
7.0
Jego zdaniem, jej zdaniem
He Said, She Said
1991 Córka (gościnnie)
6.7 1991 Córka (gościnnie)
7.4 1990 Córka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ashley Gardner filmy Ashley Gardner najlepsze filmy Ashley Gardner zdjęcia Ashley Gardner galeria Ashley Gardner biografia Ashley Gardner nominacje Ashley Gardner nagrody i wyróżnienia Ashley Gardner filmografia Ashley Gardner aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.