Ash Christian
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 David Howell (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 David Howell (gościnnie)
7.9 2004 David Howell (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 David Howell (gościnnie)
8.8 2001 David Howell (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Craig (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ash Christian filmy Ash Christian najlepsze filmy Ash Christian zdjęcia Ash Christian galeria Ash Christian biografia Ash Christian nominacje Ash Christian nagrody i wyróżnienia Ash Christian filmografia Ash Christian aktor Ash Christian reżyser Ash Christian scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.