Asami Shimoda
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2011 Lin Yin Fang (głos)
7.8 2011 Ami Futami / Mami Futami (głos)
7.0 2011 Kotomi Tsuda (głos)
6.0 2011 Hasumi Shirasaki (głos)
4.0 2011 Saya Mihashira (głos)
7.8 2010 Chika Yamada (głos)
7.7 2010 Kotomi Tsuda (głos)
7.1 2010 Kurara Mori (głos)
5.0 2010 Sagan (głos) (gościnnie)
7.6 2009 Ameri Kawai (głos)
5.6 2009 Kana Shiraishi (głos)
10.0 2009 Chizuko Oe (głos)
7.9 2008 Asami
6.4 2008 Tsuneo (głos)
7.0 2008 Chika Koizumi (głos)
7.1 2007 Fahgo (głos)
9.1 2006 Bracia Matsuno (różne głosy) (gościnn

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Asami Shimoda filmy Asami Shimoda najlepsze filmy Asami Shimoda zdjęcia Asami Shimoda galeria Asami Shimoda biografia Asami Shimoda nominacje Asami Shimoda nagrody i wyróżnienia Asami Shimoda filmografia Asami Shimoda aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.