Asako Dodo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.9 2009 Matka Kagome (głos)
8.0 2009 Wychowaczyni (głos) (gościnnie)
8.4 2008 Marianne vi Britannia / Siostra (głos)
7.2 2007 Spiker (głos) (gościnnie)
8.6 2007 Quint Nakajima (głos) (gościnnie)
7.2 2006 Amakami / Matka egzaminowanego ucznia (głos)
7.8 2006 Shizue Yukimura (głos)
7.0 2003 Sprzedawczyni zabawek (głos)
9.0 2003 Syn Kobato / Ryuuichi (głos) (gościnn
8.3
Get Backers
Gettobakkâzu dakkanya
2002 Kuracjuszka (głos) (gościnnie)
6.7 2002 Chiroro (głos)
7.7 2001 Shinobu Misato (głos)
7.0 2001 Yuka Tsukishiro (głos)
8.4 2000 Sanbutsushin 2 (głos) (gościnnie)
8.3 1999 Carmen (głos)
7.0 1997 Reina, matka Kurei (głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Masayo Tokudaiji (głos)
8.2 1995 Yuki (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Asako Dodo filmy Asako Dodo najlepsze filmy Asako Dodo zdjęcia Asako Dodo galeria Asako Dodo biografia Asako Dodo nominacje Asako Dodo nagrody i wyróżnienia Asako Dodo filmografia Asako Dodo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.