Asa Somers
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Richard Wellings (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Pan Harper (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Richard Wellings (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Blaine Richardson (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Richard Wellings (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Asa Somers filmy Asa Somers najlepsze filmy Asa Somers zdjęcia Asa Somers galeria Asa Somers biografia Asa Somers nominacje Asa Somers nagrody i wyróżnienia Asa Somers filmografia Asa Somers aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.