Arturo Paulet
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2001 Rivera
7.8
Rozwinąć skrzydła
Alguna vez tendremos alas
1997 Komendant policji
4.5 1996 Prisciliano
0.0 1994 Gómez
6.4 1993 Lic. Mondragón

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Arturo Paulet filmy Arturo Paulet najlepsze filmy Arturo Paulet zdjęcia Arturo Paulet galeria Arturo Paulet biografia Arturo Paulet nominacje Arturo Paulet nagrody i wyróżnienia Arturo Paulet filmografia Arturo Paulet aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.