Arturo Lorca
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.8 2007 (gościnnie)
8.4 2000 Bermúdez
8.1
Cristina
Privilegio de amar, El
1998 Don Isaías
8.0
Błogosławione kłamstwo
Bendita Mentira
1996
4.5 1996 José de Jesús
0.0 1996 Chucho
10.0 1993 Don Tomás
6.9 1992 Gabriel
7.0 1990 Pepe
10.0 1989
0.0 1989 Nacho
2.0 1987 Agent Fernandez
0.0 1986 Luis
0.0 1985 (gościnnie)
5.5 1984 Otto
0.0 1984 Maradona
5.0 1983 Dr Mario
7.0 1981 Cabrera
0.0 1981 Dr Velarde
0.0 1980 Liborio
0.0 1979 Hamlet
1.0 1978 Mozo del hotel
0.0 1977 Calisto

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Arturo Lorca filmy Arturo Lorca najlepsze filmy Arturo Lorca zdjęcia Arturo Lorca galeria Arturo Lorca biografia Arturo Lorca nominacje Arturo Lorca nagrody i wyróżnienia Arturo Lorca filmografia Arturo Lorca aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.