Artur Pontek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Zezol (polski dubbing)
5.0 2010 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
8.0
Avengers: Potęga i moc
Avengers: Earth's Mightiest Heroes, The
2010 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
6.9
Słoneczna Sonny
Sonny with a Chance
2009 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
5.6 2009 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
6.9
Ja w kapeli
I'm in the Band
2009 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
8.6
Huntik: Łowcy tajemnic
Huntik: Secrets and Seekers
2009 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
6.8
Tajny agent Connor
Connor Undercover
2009 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
5.3
Power Rangers – Furia Dżungli
Power Rangers Jungle Fury
2008 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
6.5
Agent specjalny Oso
Special Agent Oso
2008 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
9.0
Potwory i piraci
Monsters and Pirates
2008 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
6.3 2008 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
4.5 2007 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
7.4 2007 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
5.0 2007 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
8.4
Tropiciele zagadek
Busytown Mysteries (Hurray for Huckle!)
2007 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
4.4 2006 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
7.3
Spadkobiercy Tytanów
Class of the Titans
2006 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
6.8
Lola i Virginia
Lola & Virginia
2006 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
8.6 2006 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
8.0
Awatar: Legenda Aanga
Avatar: The Last Airbender
2005 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
6.9
Amerykański smok Jake Long
American Dragon: Jake Long
2005 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
7.1
Rodzina Rabatków
Famille Passiflore, La
2005 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
5.8
Kraina Elfów
Faireez
2005 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
8.4
Strażackie opowieści
Firehouse Tales
2005 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
6.0
Koszmarny Karolek
Horrid Henry
2004 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
6.9 2004 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
4.5 2003 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
6.1
Legenda Nezha
Legend of Nezha, The
2003 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
4.8 2001 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
5.8 2001 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
7.8 1999 Hermes Conrad (polski dubbing)
7.5 1995 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
3.8 1994 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
5.4 1993 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
7.6 1988 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
6.0 1987 Randy (polski dubbing) (gościnnie)
7.9
Kucyki i przyjaciele
My Little Pony and Friends
1986 Randy (polski dubbing) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Artur Pontek filmy Artur Pontek najlepsze filmy Artur Pontek zdjęcia Artur Pontek galeria Artur Pontek biografia Artur Pontek nominacje Artur Pontek nagrody i wyróżnienia Artur Pontek filmografia Artur Pontek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.