Artur Łodyga
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Jacek Nowacki, mąż Jadwigi (gościnnie)
6.3 2010 Stefan (gościnnie)
5.6 2010 Stefan (gościnnie)
7.6 2010 Stefan (gościnnie)
7.2 2010 Stefan (gościnnie)
6.5 2010 Stefan (gościnnie)
6.7 2008 Stefan (gościnnie)
4.0 2008 Stefan (gościnnie)
5.1 2008 Stefan (gościnnie)
7.1 2008 Stefan (gościnnie)
6.3 2008 Stefan (gościnnie)
7.7 2007 Stefan (gościnnie)
5.0 2007 Stefan (gościnnie)
4.5 2006 Stefan (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Stefan (gościnnie)
5.7 2004 Stefan (gościnnie)
7.2 2002 Stefan (gościnnie)
7.2 2001 Stefan (gościnnie)
5.6 2000 Stefan (gościnnie)
5.6 1998 Stefan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Artur Łodyga filmy Artur Łodyga najlepsze filmy Artur Łodyga zdjęcia Artur Łodyga galeria Artur Łodyga biografia Artur Łodyga nominacje Artur Łodyga nagrody i wyróżnienia Artur Łodyga filmografia Artur Łodyga aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.