Artur Krajewski
Data urodzenia: 1968-08-04
Miejsce urodzenia: Białystok, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2010 Żebrak (gościnnie)
5.8 2010 Żebrak (gościnnie)
4.8 2010 Żebrak (gościnnie)
5.6 2009 Żebrak (gościnnie)
6.4 2009 Żebrak (gościnnie)
5.2 2009 Żebrak (gościnnie)
3.8 2009 Żebrak (gościnnie)
3.0 2009 Żebrak (gościnnie)
6.7 2008 Żebrak (gościnnie)
8.1 2008 Żebrak (gościnnie)
6.3 2008 Żebrak (gościnnie)
7.0 2007 Żebrak (gościnnie)
6.4 2006 Żebrak (gościnnie)
8.2 2005 Sierżant z Korycina (gościnnie)
6.9 2004 Żebrak (gościnnie)
5.8 2003 Żebrak (gościnnie)
5.3 2002 Żebrak (gościnnie)
7.2 2002 Żebrak (gościnnie)
6.8 2000 Żebrak (gościnnie)
7.4 1998 Żebrak (gościnnie)
5.4 1998 Żebrak (gościnnie)
6.9 1997 Żebrak (gościnnie)
6.9 1997 Żebrak (gościnnie)
6.4
Pokémon
Poketto monsutâ
1997 Żebrak (gościnnie)
4.4 1996 Żebrak (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Żebrak (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Artur Krajewski filmy Artur Krajewski najlepsze filmy Artur Krajewski zdjęcia Artur Krajewski galeria Artur Krajewski biografia Artur Krajewski nominacje Artur Krajewski nagrody i wyróżnienia Artur Krajewski filmografia Artur Krajewski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.