Artro Morris
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1985 Wikary (gościnnie)
8.0 1979 De Ath (gościnnie)
0.0
Obywatel Smith
Citizen Smith
1977 Charlie Johnson (1977) - odcinek-pilot
0.0 1974 Green (gościnnie)
7.0 1972 Martin (1972) (gościnnie)
0.0 1970 Sierżant (gościnnie)
8.0 1969 Tommy Toms
0.0 1966 Owen Davies (1966) (gościnnie)
0.0 1966 Sam / Fred (gościnnie)
0.0 1966 Knuckles Johnson (gościnnie)
0.0 1965 Herbert Davies (1966) / Harry (1968)(gościnnie)
10.0 1964 Jones (gościnnie)
0.0 1963 George
8.6 1962 Konduktor / Timothy Laker (1962) / Samuel Rolands (1964) / Agony Paul / Dyrektor szkoły (1968) / Pac
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 James (1963) (gościnnie)
4.7 1955 Lennie Martin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Artro Morris filmy Artro Morris najlepsze filmy Artro Morris zdjęcia Artro Morris galeria Artro Morris biografia Artro Morris nominacje Artro Morris nagrody i wyróżnienia Artro Morris filmografia Artro Morris aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.