Artine Brown
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2008 Mitch (gościnnie)
7.5
Wywiad
Intelligence
2006 Nocny strażnik (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Nocny strażnik (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Nocny strażnik (gościnnie)
6.5
Mistrzowie horroru
Masters of Horror
2005 Nocny strażnik (gościnnie)
8.1
Dotyk zła
Touching Evil
2004 Nocny strażnik (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Nocny strażnik (gościnnie)
8.0 2003 Nocny strażnik (gościnnie)
8.0 2002 Nocny strażnik (gościnnie)
7.2 2001 Technik Oliver'a (gościnnie)
7.5
Łowcy koszmarów
Special Unit 2
2001 Nocny strażnik (gościnnie)
4.0
Nieśmiertelny
Immortal, The
2000 Nocny strażnik (gościnnie)
7.3
Łowcy skarbów
Relic Hunter
1999 Nocny strażnik (gościnnie)
7.0 1998 Nocny strażnik (gościnnie)
7.5
Szkoła na fali
Breaker High
1997 Nocny strażnik (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Nocny strażnik (gościnnie)
7.7 1995 Nocny strażnik (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Nocny strażnik (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Osoba pełzająca (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Artine Brown filmy Artine Brown najlepsze filmy Artine Brown zdjęcia Artine Brown galeria Artine Brown biografia Artine Brown nominacje Artine Brown nagrody i wyróżnienia Artine Brown filmografia Artine Brown aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.