Arthur Whybrow
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Bill Barnes (gościnnie)
4.5 1997 Sam Crabtree (gościnnie)
7.3
Nigdziebądź
NeverWhere
1996 Tooley
8.0 1996 Clive
6.8
Czerwone i czarne
Scarlet and the Black, The
1993 Lieven
9.4 1993 Zeb Pendower (gościnnie)
8.4
Z biegiem lat
As Time Goes By
1992 Bezdomny Człowiek/Sprzedawca (gościnnie)
9.0 1992 Donald
6.8 1992 Wilf (gościnnie)
10.0 1987 Reg Tomkins (gościnnie)
7.9 1986 Frank Mussett (gościnnie)
7.6 1984 Alfred Morrison (gościnnie)
8.0 1979 Paddy Hurley (gościnnie)
8.7 1977 Mechanik
8.7 1977 Ogrodnik (gościnnie)
8.2
Ja, Klaudiusz
I, Claudius
1976 Stone Mason
4.7 1955 Wally Taylor (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Arthur Whybrow filmy Arthur Whybrow najlepsze filmy Arthur Whybrow zdjęcia Arthur Whybrow galeria Arthur Whybrow biografia Arthur Whybrow nominacje Arthur Whybrow nagrody i wyróżnienia Arthur Whybrow filmografia Arthur Whybrow aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.