Arthur Taxier
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2003 A.D. Bart (gościnnie)
7.9 2001 A.D. Bart (gościnnie)
6.7
Mexican
Mexican, The
2001 A.D. Bart (gościnnie)
6.5 1997 A.D. Bart (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 A.D. Bart (gościnnie)
7.0
Nocna zmiana
Late Shift, The
1996 A.D. Bart (gościnnie)
5.2 1996 A.D. Bart (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 A.D. Bart (gościnnie)
5.9
Nocny patrol
Baywatch Nights
1995 A.D. Bart (gościnnie)
8.2
Dziwny traf
Strange Luck
1995 A.D. Bart (gościnnie)
7.8 1994 A.D. Bart (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 A.D. Bart (gościnnie)
2.5 1993 A.D. Bart (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 A.D. Bart (gościnnie)
7.6 1993 A.D. Bart (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 A.D. Bart (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 A.D. Bart (gościnnie)
6.7 1992 A.D. Bart (gościnnie)
10.0 1991 A.D. Bart (gościnnie)
7.2
Doogie Howser, lekarz medycyny
Doogie Howser, M.D
1989 A.D. Bart (gościnnie)
9.0 1988 A.D. Bart (gościnnie)
7.0 1987 A.D. Bart (gościnnie)
6.3 1986 A.D. Bart (gościnnie)
5.7 1986 A.D. Bart (gościnnie)
7.5
Sokół i koka
Falcon and the Snowman, The
1985 A.D. Bart (gościnnie)
7.5 1985 A.D. Bart (gościnnie)
5.6
Wielkie uczucie
No Small Affair
1984 A.D. Bart (gościnnie)
8.1 1984 A.D. Bart (gościnnie)
5.5 1984 A.D. Bart (gościnnie)
7.6 1984 A.D. Bart (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 A.D. Bart (gościnnie)
7.1 1984 A.D. Bart (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 A.D. Bart (gościnnie)
8.3 1983 A.D. Bart (gościnnie)
7.1
Hardcastle i McCormick
Hardcastle and McCormick
1983 A.D. Bart (gościnnie)
6.3 1983 A.D. Bart (gościnnie)
10.0 1982 A.D. Bart (gościnnie)
7.1 1982 A.D. Bart (gościnnie)
8.2 1982 A.D. Bart (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 A.D. Bart (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 A.D. Bart (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 A.D. Bart (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 A.D. Bart (gościnnie)
6.3
Ukochana mamusia
Mommie Dearest
1981 A.D. Bart (gościnnie)
7.6 1981 A.D. Bart (gościnnie)
6.8 1981 A.D. Bart (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 A.D. Bart (gościnnie)
7.0 1979 A.D. Bart (gościnnie)
6.8 1977 A.D. Bart (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Arthur Taxier filmy Arthur Taxier najlepsze filmy Arthur Taxier zdjęcia Arthur Taxier galeria Arthur Taxier biografia Arthur Taxier nominacje Arthur Taxier nagrody i wyróżnienia Arthur Taxier filmografia Arthur Taxier aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.