Arthur J. Nascarella
Data urodzenia: 1944-11-18
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.8 2011 Duke Tomasick (gościnnie)
0.0 2011 Duke Tomasick (gościnnie)
0.0 2010 Duke Tomasick (gościnnie)
0.0 2010 Duke Tomasick (gościnnie)
6.2
Człowiek sukcesu
Solitary Man
2009 Duke Tomasick (gościnnie)
5.7
Tatuaż
In the Cut
2003 Duke Tomasick (gościnnie)
7.1
Synowie mafii
Knockaround Guys
2001 Duke Tomasick (gościnnie)
7.3
Klątwa skorpiona
Curse of the Jade Scorpion, The
2001 Duke Tomasick (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Carlo Gervasi (gościnnie)
8.0 1998 Duke Tomasick (gościnnie)
5.0
Brooklińczycy
Brooklyn State of Mind, A
1997 Duke Tomasick (gościnnie)
7.3
Meandry sprawiedliwości
Swift Justice
1996 Duke Tomasick (gościnnie)
7.8
Ślepy zaułek
Clockers
1995 Duke Tomasick (gościnnie)
7.2
Spec
Ref, The
1994 Duke Tomasick (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Duke Tomasick (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Duke Tomasick (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Arthur J. Nascarella filmy Arthur J. Nascarella najlepsze filmy Arthur J. Nascarella zdjęcia Arthur J. Nascarella galeria Arthur J. Nascarella biografia Arthur J. Nascarella nominacje Arthur J. Nascarella nagrody i wyróżnienia Arthur J. Nascarella filmografia Arthur J. Nascarella aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.