Arthur Franz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1973 Dave Wallant (gościnnie)
8.5 1973 Profesor (gościnnie)
2.3 1972 Moresdale (gościnnie)
8.7 1971 Steven Carr (1972) (gościnnie)
10.0 1968 Anse Farnum (gościnnie)
8.2 1968 Arthur Westphal (gościnnie)
7.2 1967 Ojciec Vale (gościnnie)
6.6 1966 Premier Andre Picard (gościnnie)
8.4 1965 John Caldwell (gościnnie)
7.0 1964 Morris (gościnnie)
10.0 1964 James Madison (gościnnie)
4.7 1964 Łucznik (gościnnie)
5.5 1963 (gościnnie)
6.2 1962 Fitz Warren (1963) / Mike Miller (1968) (gościnnie)
10.0 1960 Robert Haskell (gościnnie)
7.8 1959 Charles Fredericks(gościnnie)
0.0 1959 Bill Winters
7.7 1959 Dr Jim Manning (gościnnie)
5.6 1959 Harry Lytton (gościnnie)
7.4 1959 Asa Moran (gościnnie)
7.9
Młode lwy
Young Lions, The
1958 Porucznik Green
6.8 1958 Porucznik (gościnnie)
6.0 1957 Nathan Forge / Dan Highet (gościnnie)
7.0 1957 Mel Akins (gościnnie)
7.0 1956 (gościnnie)
10.0 1955 Howard Boulder (gościnnie)
10.0 1955 Ojciec Robert W. Greene (gościnnie)
7.4 1955 Red Larned (gościnnie)
6.0 1955 Carl Nelson (gościnnie)
7.5 1954 (gościnnie)
5.8 1954 Dick Crosby / Dr Joyce / Walt (gościnnie)
10.0 1954 (gościnnie)
6.5 1952 Matt Warner (gościnnie)
5.5 1952 (gościnnie)
10.0 1952 Dr William Gorgas (gościnnie)
6.0 1951 (gościnnie)
10.0 1950 (gościnnie)
9.0 1950 Syn (gościnnie)
5.0 1950 (gościnnie)
8.0 1948 (gościnnie)
6.0 1948 (gościnnie)
6.6 1947 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Arthur Franz filmy Arthur Franz najlepsze filmy Arthur Franz zdjęcia Arthur Franz galeria Arthur Franz biografia Arthur Franz nominacje Arthur Franz nagrody i wyróżnienia Arthur Franz filmografia Arthur Franz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.