Arthur Denberg
Data urodzenia: 1958-09-22
Miejsce urodzenia: Salzburg, Austria

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Claude Ami
8.1
Purpurowe skrzypce
Violon rouge, Le
1998 Prince Mansfeld
7.2
Komisarz Rex
Kommissar Rex
1994 Dr Baumann (1995) (gościnnie)
7.0 1983 Książe Paul Taxis
7.0 1978 Jürgen Rickelt (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Arthur Denberg filmy Arthur Denberg najlepsze filmy Arthur Denberg zdjęcia Arthur Denberg galeria Arthur Denberg biografia Arthur Denberg nominacje Arthur Denberg nagrody i wyróżnienia Arthur Denberg filmografia Arthur Denberg aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.