Arthur Cox
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2006 Pan Henderson (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Pan Henderson (gościnnie)
8.0
Dziesiąte królestwo
10th Kingdom, The
2000 Pan Henderson (gościnnie)
0.0 1999 Pan Henderson (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Pan Henderson (gościnnie)
6.8 1992 Pan Henderson (gościnnie)
7.7 1990 Pan Henderson (gościnnie)
8.0 1987 Pan Henderson (gościnnie)
7.3
Nasz człowiek w parlamencie
New Statesman, The
1987 Pan Henderson (gościnnie)
7.9 1987 Pan Henderson (gościnnie)
0.0 1987 Pan Henderson (gościnnie)
7.9 1986 Pan Henderson (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Pan Henderson (gościnnie)
0.0 1983 Pan Henderson (gościnnie)
9.2 1983 Pan Henderson (gościnnie)
7.4 1981 Pan Henderson (gościnnie)
8.8
Tak, panie Ministrze
Yes, Minister
1980 Pan Henderson (gościnnie)
7.0 1979 Pan Henderson (gościnnie)
1.0 1975 Pan Henderson (gościnnie)
6.8
UFO
1970 Pan Henderson (gościnnie)
0.0 1969 Pan Henderson (gościnnie)
0.0 1969 Pan Henderson (gościnnie)
7.7 1966 Pan Henderson (gościnnie)
0.0 1966 Pan Henderson (gościnnie)
10.0 1965 Pan Henderson (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Pan Henderson (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Pan Henderson (gościnnie)
4.7 1955 Pan Henderson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Arthur Cox filmy Arthur Cox najlepsze filmy Arthur Cox zdjęcia Arthur Cox galeria Arthur Cox biografia Arthur Cox nominacje Arthur Cox nagrody i wyróżnienia Arthur Cox filmografia Arthur Cox aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.