Arthur Brauss
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Dr Kugler
7.0 1997 Foster (gościnnie)
0.0 1996 Koslowski(gościnnie)
0.0 1995 König
6.8
Mordercza rozgrywka
Knight Moves
1992 Viktor Yurilivich
6.5 1992 Petrosjan (gościnnie)
1.0 1990 Szeg CIC (gościnnie)
5.4 1987 Niemiecki przemytnik broni
10.0 1986 Richard Block (1986-1991)
10.0 1985 (gościnnie)
10.0 1984 Busalski (gościnnie)
0.0 1984 Johannes
0.0 1983 Grimes
7.2
Wichry Wojny
Winds of War, The
1983
6.0 1982 Helmut Ohlmütz
7.6 1981 Lutz
5.0 1981 Dr Siegfried Heymann (gościnnie)
6.8 1980 Porucznik Robert Merril
0.0 1978 Rolf (gościnnie)
8.2
Porwany za młodu
Kidnapped
1978 Riarch
7.0 1978 Erich Behrend (gościnnie)
0.0 1977 Sager (gościnnie)
7.8 1977 Klaus Jurisch (gościnnie)
0.0 1975 Charlie Clayton
0.0 1975 (gościnnie)
0.0 1974 Francis (gościnnie)
0.0 1974
0.0 1974 Bimbo
6.2 1974 Hamann / Herr Schirrmeyer (gościnnie)
6.7
Strach bramkarza przed jedenastką
Angst des Tormannes beim Elfmeter, Die
1972 Joseph Bloch
0.0 1972 Gamma
0.0 1972 (gościnnie)
0.0 1972 Klett (gościnnie)
6.4
Dolary
$
1971 Candy Man
10.0 1969 Wiegand / Krasser (gościnnie)
10.0 1966 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Arthur Brauss filmy Arthur Brauss najlepsze filmy Arthur Brauss zdjęcia Arthur Brauss galeria Arthur Brauss biografia Arthur Brauss nominacje Arthur Brauss nagrody i wyróżnienia Arthur Brauss filmografia Arthur Brauss aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.