Art LaFleur
Data urodzenia: 1943-09-09
Miejsce urodzenia: Gary, Indiana, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.0 2011 Warner Fitch (gościnnie)
0.0 2010 Warner Fitch (gościnnie)
0.0 2010 Warner Fitch (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Detektyw Louis Earlen (gościnnie)
5.6
Terapia domowa
Bill Engvall Show, The
2007 Warner Fitch (gościnnie)
8.1 2005 Warner Fitch (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Warner Fitch (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Handler, The
2003 Warner Fitch (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Warner Fitch (gościnnie)
7.5 2000 Warner Fitch (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Warner Fitch (gościnnie)
7.6 1999 Warner Fitch (gościnnie)
6.0
Zatoka Marlina
Hyperion Bay
1998 Warner Fitch (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Warner Fitch (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Warner Fitch (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Warner Fitch (gościnnie)
6.0
Pan domu
Man of the House
1995 Warner Fitch (gościnnie)
7.0 1995 Warner Fitch (gościnnie)
7.4 1994 Warner Fitch (gościnnie)
6.7
Jack Niedźwiadek
Jack the Bear
1993 Warner Fitch (gościnnie)
7.2 1993 Warner Fitch (gościnnie)
7.5 1993 Warner Fitch (gościnnie)
6.7 1993 Warner Fitch (gościnnie)
7.0
Wiecznie młody
Forever Young
1992 Warner Fitch (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Warner Fitch (gościnnie)
7.0
Oskar
Oscar
1991 Warner Fitch (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Warner Fitch (gościnnie)
6.8 1990 Warner Fitch (gościnnie)
6.8
Wykonać wyrok
Death Warrant
1990 Warner Fitch (gościnnie)
6.8
Pole marzeń
Field of Dreams
1989 Warner Fitch (gościnnie)
7.9
Młodzi jeźdźcy
Young Riders, The
1989 Warner Fitch (gościnnie)
7.2 1989 Warner Fitch (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Warner Fitch (gościnnie)
5.7 1989 Warner Fitch (gościnnie)
7.5 1987 Warner Fitch (gościnnie)
7.1 1986 Warner Fitch (gościnnie)
6.3 1986 Warner Fitch (gościnnie)
6.3
Człowiek w czerwonym bucie
Man with One Red Shoe, The
1985 Warner Fitch (gościnnie)
6.4 1985 Warner Fitch (gościnnie)
6.6
Gorący towar
City Heat
1984 Warner Fitch (gościnnie)
7.4
Twoja niewierna
Unfaithfully Yours
1984 Warner Fitch (gościnnie)
7.2
Gry wojenne
WarGames
1983 Warner Fitch (gościnnie)
8.3 1983 Warner Fitch (gościnnie)
6.4 1983 Warner Fitch (gościnnie)
10.0 1981 Warner Fitch (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Warner Fitch (gościnnie)
6.8 1977 Warner Fitch (gościnnie)
7.0 1977 Warner Fitch (gościnnie)
7.9 1972 Warner Fitch (gościnnie)
10.0 1972 Warner Fitch (gościnnie)
0.0

0 Warner Fitch (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Art LaFleur filmy Art LaFleur najlepsze filmy Art LaFleur zdjęcia Art LaFleur galeria Art LaFleur biografia Art LaFleur nominacje Art LaFleur nagrody i wyróżnienia Art LaFleur filmografia Art LaFleur aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.