Armin Shimerman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Pan Lovejoy (gościnnie)
7.9 2008 Pan Lovejoy (gościnnie)
7.7
Inwazja
Invasion
2005 Pan Lovejoy (gościnnie)
0.0 2005 Pan Lovejoy (gościnnie)
7.6 2005 Pan Lovejoy (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Pan Lovejoy (gościnnie)
8.0
Orły z Bostonu
Boston Legal
2004 Pan Lovejoy (gościnnie)
6.7
Zło w potrawce
Evil Con Carne
2004 Pan Lovejoy (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Handler, The
2003 Pan Lovejoy (gościnnie)
6.2
Wstrząsy
Tremors
2003 Pan Lovejoy (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Pan Lovejoy (gościnnie)
6.0 2002 Pan Lovejoy (gościnnie)
10.0 2002 Pan Lovejoy (gościnnie)
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 Pan Lovejoy (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Pan Lovejoy (gościnnie)
5.5 2001 Pan Lovejoy (gościnnie)
5.2 2001 Pan Lovejoy (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Pan Lovejoy (gościnnie)
7.6 2000 Pan Lovejoy (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Pan Lovejoy (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Pan Lovejoy (gościnnie)
7.0
Star Trek IX: Rebelia
Star Trek: Insurrection
1998 Pan Lovejoy (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Pan Lovejoy (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Pan Lovejoy (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Pan Lovejoy (gościnnie)
7.5 1997 Pan Lovejoy (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Pan Lovejoy (gościnnie)
6.9
Oko za oko
Eye for an Eye
1996 Pan Lovejoy (gościnnie)
7.6 1995 Pan Lovejoy (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Pan Lovejoy (gościnnie)
8.7 1991 Pan Lovejoy (gościnnie)
7.5 1991 Pan Lovejoy (gościnnie)
6.8
Wykonać wyrok
Death Warrant
1990 Pan Lovejoy (gościnnie)
10.0 1990 Pan Lovejoy (gościnnie)
7.6 1989 Pan Lovejoy (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Pan Lovejoy (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Pan Lovejoy (gościnnie)
7.5
Autostopowicz
Hitcher, The
1986 Pan Lovejoy (gościnnie)
5.4
To znowu Ty?
You Again?
1986 Pan Lovejoy (gościnnie)
9.5 1986 Pan Lovejoy (gościnnie)
5.7 1986 Pan Lovejoy (gościnnie)
7.3 1984 Pan Lovejoy (gościnnie)
10.0 1983 Pan Lovejoy (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Pan Lovejoy (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Pan Lovejoy (gościnnie)
6.6 1979 Pan Lovejoy (gościnnie)
7.8 1976 Pan Lovejoy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Armin Shimerman filmy Armin Shimerman najlepsze filmy Armin Shimerman zdjęcia Armin Shimerman galeria Armin Shimerman biografia Armin Shimerman nominacje Armin Shimerman nagrody i wyróżnienia Armin Shimerman filmografia Armin Shimerman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.