Armin Dillenberger
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2007
0.0 2004 Findeisen (gościnnie)
0.0 2002 Policjant z patrolu (gościnnie)
5.2 2001 Ingo Böhme (gościnnie)
7.2 2000 Schröder
3.0 2000 Burmistrz Jansen
4.0 1999 Richard Schuster (gościnnie)
0.0 1998 Hoffmann
7.9
Klaun
Clown, Der
1998 Michael Hausschild (gościnnie)
7.0 1997 Nils (gościnnie)
9.0 1997 Norbert Schramm
0.0 1996 Uwe(gościnnie)
0.0 1995 Flämig (2002) (gościnnie)
10.0 1994 Stefan Wolf (gościnnie)
6.5 1992 Herbert (gościnnie)
10.0 1986 (gościnnie)
0.0 1985 Ludger (gościnnie)
5.0 1981 Sebastian Nitschke (2005) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Armin Dillenberger filmy Armin Dillenberger najlepsze filmy Armin Dillenberger zdjęcia Armin Dillenberger galeria Armin Dillenberger biografia Armin Dillenberger nominacje Armin Dillenberger nagrody i wyróżnienia Armin Dillenberger filmografia Armin Dillenberger aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.