Armie Hammer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Gabriel Serrano (gościnnie)
6.8
Królewna Śnieżka
Mirror Mirror
2012 Gabriel Serrano (gościnnie)
7.3
The Social Network
Social Network, The
2010 Gabriel Serrano (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Gabriel Serrano (gościnnie)
7.6
Żniwiarz
Reaper
2007 Gabriel Serrano (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Barrett (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Armie Hammer filmy Armie Hammer najlepsze filmy Armie Hammer zdjęcia Armie Hammer galeria Armie Hammer biografia Armie Hammer nominacje Armie Hammer nagrody i wyróżnienia Armie Hammer filmografia Armie Hammer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.