Armen Garo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Salvatore "Coco" Cogliano (gościnnie)
0.0 2010 Salvatore "Coco" Cogliano (gościnnie)
0.0 2010 Salvatore "Coco" Cogliano (gościnnie)
0.0 2009 Salvatore "Coco" Cogliano (gościnnie)
8.0
Braterstwo
Brotherhood
2006 Salvatore "Coco" Cogliano (gościnnie)
7.2
Trzynaście dni
Thirteen Days
2000 Salvatore "Coco" Cogliano (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Salvatore "Coco" Cogliano (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Armen Garo filmy Armen Garo najlepsze filmy Armen Garo zdjęcia Armen Garo galeria Armen Garo biografia Armen Garo nominacje Armen Garo nagrody i wyróżnienia Armen Garo filmografia Armen Garo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.