Armelia McQueen
Data urodzenia: 1952-01-06
Miejsce urodzenia: Karolina Północna, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.7 2005 Annie (gościnnie)
10.0 2003 Maxine (gościnnie)
7.2
Świat Raven
That's So Raven
2003 Curvacia (gościnnie)
7.6
Życie
Life
1999 Pani Clay
5.5
Lekarze z Los Angeles
L.A. Doctors
1998 Carol Edwards (gościnnie)
7.0 1995 April-Dawn McKee (gościnnie)
9.0 1992 Mamma Jama (gościnnie)
9.0 1991 Dama kier
7.6 1990 Siostra Ody Mae
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Sędzia (gościnnie)
8.5 1987 Fanny (gościnnie)
5.7 1986 Gloria (gościnnie)
9.0 1985 Lou-Anne (gościnnie)
6.7
Kwartet
Quartet
1981 Piosenkarka w klubie

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Armelia McQueen filmy Armelia McQueen najlepsze filmy Armelia McQueen zdjęcia Armelia McQueen galeria Armelia McQueen biografia Armelia McQueen nominacje Armelia McQueen nagrody i wyróżnienia Armelia McQueen filmografia Armelia McQueen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.