Armand Assante
Data urodzenia: 1949-10-04
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona Karen Assante (28.02.1982 - 1994, rozwód), 2 córki: Anya i Alessandra

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Gangster (gościnnie)
0.0 2011 Gangster (gościnnie)
0.0 2011 Gangster (gościnnie)
0.0 2011 Gangster (gościnnie)
0.0 2011 Gangster (gościnnie)
8.6 2009 Gangster (gościnnie)
7.6 2007 Gangster (gościnnie)
7.8 2007 Premier Allejandro Goya (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Gangster (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Gangster (gościnnie)
5.5 2002 Gangster (gościnnie)
5.8
Striptiz
Striptease
1996 Gangster (gościnnie)
5.0
W majestacie prawa
Trial by Jury
1994 Gangster (gościnnie)
7.6
1492: Wyprawa do raju
1492: Conquest of Paradise
1992 Gangster (gościnnie)
7.0 1992 Gangster (gościnnie)
8.3 1992 Gangster (gościnnie)
7.5
Napoleon i Józefina
Napoleon and Josephine: A Love Story
1987 Gangster (gościnnie)
4.0 1986 Gangster (gościnnie)
0.0 1985 Gangster (gościnnie)
7.4
Twoja niewierna
Unfaithfully Yours
1984 Gangster (gościnnie)
6.5
Szeregowiec Benjamin
Private Benjamin
1980 Gangster (gościnnie)
5.7 1979 Gangster (gościnnie)
7.5
Niebiańskie dni
Days of Heaven
1978 Gangster (gościnnie)
6.3 1978 Gangster (gościnnie)
0.0 1974 Gangster (gościnnie)
7.3 1973 Gangster (gościnnie)
7.8 1963 Gangster (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Armand Assante filmy Armand Assante najlepsze filmy Armand Assante zdjęcia Armand Assante galeria Armand Assante biografia Armand Assante nominacje Armand Assante nagrody i wyróżnienia Armand Assante filmografia Armand Assante aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.