Arjay Smith
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2009 Greg Ballard (gościnnie)
7.3
Ocalić Grace
Saving Grace
2007 Greg Ballard (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Tony Salinas (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Scott (gościnnie)
7.5 2005 Greg Ballard (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Greg Ballard (gościnnie)
7.2
Świat Raven
That's So Raven
2003 Greg Ballard (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Greg Ballard (gościnnie)
7.3 2002 Greg Ballard (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Greg Ballard (gościnnie)
8.5 2001 Greg Ballard (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Greg Ballard (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Greg Ballard (gościnnie)
7.6 2000 Greg Ballard (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Greg Ballard (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Greg Ballard (gościnnie)
0.0 1997 Greg Ballard (gościnnie)
7.3
Belfer z klasą
Nick Freno: Licensed Teacher
1996 Greg Ballard (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Greg Ballard (gościnnie)
7.6 1993 Greg Ballard (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Arjay Smith filmy Arjay Smith najlepsze filmy Arjay Smith zdjęcia Arjay Smith galeria Arjay Smith biografia Arjay Smith nominacje Arjay Smith nagrody i wyróżnienia Arjay Smith filmografia Arjay Smith aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.