Aris Alvarado
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Miller
0.0 2010 Manny
6.0 2009 Goniec hotelowy (gościnnie)
6.3 2007 Ron Julio
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Antonio (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Tomas Zepeda (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Noa (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Ceaser (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aris Alvarado filmy Aris Alvarado najlepsze filmy Aris Alvarado zdjęcia Aris Alvarado galeria Aris Alvarado biografia Aris Alvarado nominacje Aris Alvarado nagrody i wyróżnienia Aris Alvarado filmografia Aris Alvarado aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.