Ariel Winter
Data urodzenia: 1998-05-04
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2012 Dziewczyna z Blithe Hollow (głos)
5.8 2011 Liza (gościnnie)
0.0 2010 Liza (gościnnie)
6.1 2010 Liza (gościnnie)
5.3
Dzieciaki rządzą
Opposite Day
2009 Liza (gościnnie)
7.0 2009 Liza (gościnnie)
7.8
Współczesna rodzina
Modern Family
2009 Alex Dunphy
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Mała dziewczynka (głos) (gościnnie)
7.7
Jerycho
Jericho
2006 Liza (gościnnie)
6.5 2006 Liza (gościnnie)
7.4 2005 Liza (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Liza (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Liza (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Natalie (gościnnie)
7.0 2004 Liza (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Liza (gościnnie)
7.5 2002 Donna Cain (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ariel Winter filmy Ariel Winter najlepsze filmy Ariel Winter zdjęcia Ariel Winter galeria Ariel Winter biografia Ariel Winter nominacje Ariel Winter nagrody i wyróżnienia Ariel Winter filmografia Ariel Winter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.