Ariel Felix
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2007 Stażysta / Technik / Anestezjolog (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Stażysta / Technik / Anestezjolog (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Stażysta / Technik / Anestezjolog (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Stażysta / Technik / Anestezjolog (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Stażysta / Technik / Anestezjolog (gościnnie)
7.6 2001 Stażysta / Technik / Anestezjolog (gościnnie)
8.4 1999 Stażysta / Technik / Anestezjolog (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Stażysta / Technik / Anestezjolog (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Stażysta / Technik / Anestezjolog (gościnnie)
0.0

0 Stażysta / Technik / Anestezjolog (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ariel Felix filmy Ariel Felix najlepsze filmy Ariel Felix zdjęcia Ariel Felix galeria Ariel Felix biografia Ariel Felix nominacje Ariel Felix nagrody i wyróżnienia Ariel Felix filmografia Ariel Felix aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.