Ari Cohen
Data urodzenia: żona Lisa

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2011 Miles Tarnower (gościnnie)
8.4 2011 Miles Tarnower (gościnnie)
7.7 2011 Miles Tarnower (gościnnie)
8.3 2011 Detektyw Packel (gościnnie)
7.0
Zabójcze piosenki małego miasta
Small Town Murder Songs
2010 Miles Tarnower (gościnnie)
7.4
Nowe gliny
Rookie Blue
2010 Miles Tarnower (gościnnie)
5.5 2010 Miles Tarnower (gościnnie)
7.2 2009 Miles Tarnower (gościnnie)
8.1 2007 Miles Tarnower (gościnnie)
6.6 2006 Miles Tarnower (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Miles Tarnower (gościnnie)
8.0 2004 Miles Tarnower (gościnnie)
8.0
Słowo na L
L Word, The
2004 Miles Tarnower (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Miles Tarnower (gościnnie)
7.2 2001 Regan Matthews (gościnnie)
7.3
Łowcy skarbów
Relic Hunter
1999 Miles Tarnower (gościnnie)
6.5 1998 Miles Tarnower (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ari Cohen filmy Ari Cohen najlepsze filmy Ari Cohen zdjęcia Ari Cohen galeria Ari Cohen biografia Ari Cohen nominacje Ari Cohen nagrody i wyróżnienia Ari Cohen filmografia Ari Cohen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.