Archie Panjabi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2009 Kalinda Sharma
3.7 2009 Kalinda Sharma
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Kalinda Sharma
8.0
PAs
2008 Kalinda Sharma
8.2
Życie na Marsie
Life on Mars
2006 Kalinda Sharma
7.8
Ocean dusz
Sea of Souls
2004 Kalinda Sharma
7.2
Opowieści kanterberyjskie
Canterbury Tales, The
2003 Kalinda Sharma
0.0 2003 Kalinda Sharma
0.0 2002 Kalinda Sharma
7.9
Moja rodzinka
My Family
2000 Kalinda Sharma
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Kalinda Sharma
0.0 1994 Kalinda Sharma
6.0
Listonosz Pat
Postman Pat
1981 Kalinda Sharma

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Archie Panjabi filmy Archie Panjabi najlepsze filmy Archie Panjabi zdjęcia Archie Panjabi galeria Archie Panjabi biografia Archie Panjabi nominacje Archie Panjabi nagrody i wyróżnienia Archie Panjabi filmografia Archie Panjabi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.