Arata Saeki
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2010 Kiichi Miziguchi
7.7 2009 Uruyan
5.0 2009 Detektyw 576
7.6 2009 Detektyw (gościnnie)
7.5 2009 Doradca (gościnnie)
8.7
Krwawy Poniedziałek
Buraddi mandei
2008 Asakura
7.2 2008 Yuji Inoue (gościnnie)
8.2 2006 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Arata Saeki filmy Arata Saeki najlepsze filmy Arata Saeki zdjęcia Arata Saeki galeria Arata Saeki biografia Arata Saeki nominacje Arata Saeki nagrody i wyróżnienia Arata Saeki filmografia Arata Saeki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.