April Parker-Jones
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Dr. Medby (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Dyrektorka szkoły Jonas (gościnnie)
7.1 2008 Dana Bowen (gościnnie)
7.7
Jerycho
Jericho
2006 Dr. Medby (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Dr. Medby (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Dr. Medby (gościnnie)
7.3 2002 Dr. Medby (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

April Parker-Jones filmy April Parker-Jones najlepsze filmy April Parker-Jones zdjęcia April Parker-Jones galeria April Parker-Jones biografia April Parker-Jones nominacje April Parker-Jones nagrody i wyróżnienia April Parker-Jones filmografia April Parker-Jones aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.