April Grace
Data urodzenia: 1962-05-12
Miejsce urodzenia: Lakeland, Floryda, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Pielęgniarka Naima (gościnnie)
0.0 2011 Siostra Grety (gościnnie)
7.7 2011 Siostra Grety (gościnnie)
6.5 2010 Siostra Grety (gościnnie)
10.0 2010 Siostra Grety (gościnnie)
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Agentka Cooper (gościnnie)
6.0 2009 Siostra Grety (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Pani Lennox (gościnnie)
7.8 2008 Policyjny detektyw (gościnnie)
8.0
Zagubiony pokój
Lost Room, The
2006 Siostra Grety (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Obserwatorka (gościnnie)
7.5 2005 Siostra Grety (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Siostra Grety (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Bea Klugh (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Siostra Grety (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Siostra Grety (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Siostra Grety (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Siostra Grety (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Siostra Grety (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Siostra Grety (gościnnie)
5.5 2001 Siostra Grety (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Siostra Grety (gościnnie)
7.6 2000 Siostra Grety (gościnnie)
7.2
Jesienny księżyc
Hunter's Moon, The
1999 Siostra Grety (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Siostra Grety (gościnnie)
7.6
Gra w serca
Playing by Heart
1998 Siostra Grety (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Siostra Grety (gościnnie)
7.3 1997 Siostra Grety (gościnnie)
6.9
Gliniarz z dżungli
Sentinel, The
1996 Siostra Grety (gościnnie)
7.2 1995 Siostra Grety (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Siostra Grety (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Siostra Grety (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Siostra Grety (gościnnie)
7.6 1993 Siostra Grety (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Siostra Grety (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Danielle Manley (gościnnie)
5.8 1988 Siostra Grety (gościnnie)
6.8 1988 Siostra Grety (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Siostra Grety (gościnnie)
0.0

0 Siostra Grety (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

April Grace filmy April Grace najlepsze filmy April Grace zdjęcia April Grace galeria April Grace biografia April Grace nominacje April Grace nagrody i wyróżnienia April Grace filmografia April Grace aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.