Apollonia Vanova
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2011 Natasha Laslov (gościnnie)
7.2 2009 Silhouette
7.7
Więzy krwi
Blood Ties
2006 Marcy (gościnnie)
8.3
Przemyt
Traffic
2004 KObieta w kostnicy
8.0
Słowo na L
L Word, The
2004 Renée (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Królowa Wraith (gościnnie)
7.3 2000 Narra-Saya (gościnnie)
8.0
Ryzykowna Gra
Harsh Realm
1999 Siostra (gościnnie)
7.0 1998 Pracownik (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Więźniarka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Apollonia Vanova filmy Apollonia Vanova najlepsze filmy Apollonia Vanova zdjęcia Apollonia Vanova galeria Apollonia Vanova biografia Apollonia Vanova nominacje Apollonia Vanova nagrody i wyróżnienia Apollonia Vanova filmografia Apollonia Vanova aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.