Antonio D. Charity
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Oficer policji (gościnnie)
5.8 2011 Oficer policji (gościnnie)
7.3 2010 Oficer policji (gościnnie)
6.2 2009 Oficer policji (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Tajemniczy żołdak (gościnnie)
8.1 2007 Oficer policji (gościnnie)
7.8 2007 Arimia Comando (gościnnie)
7.7 2006 Oficer policji (gościnnie)
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Oficer policji (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Uzbrojony strażnik (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Oficer policji (gościnnie)
7.5 2005 Oficer policji (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Oficer policji (gościnnie)
8.5
Prawo ulicy
The Wire
2002 Dwight Tilghman (gościnnie)
7.8
Prawnicy z Centre Street
100 Centre Street
2001 Oficer policji (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Oficer policji (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Oficer policji (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Antonio D. Charity filmy Antonio D. Charity najlepsze filmy Antonio D. Charity zdjęcia Antonio D. Charity galeria Antonio D. Charity biografia Antonio D. Charity nominacje Antonio D. Charity nagrody i wyróżnienia Antonio D. Charity filmografia Antonio D. Charity aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.