Antonio Calloni
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Vicente de Miranda
8.4
Droga do Indii
Caminho das Índias
2009 César Gallo Goulart
0.0 2008 Eduardo
0.0 2007 Ernesto
7.3
Na kartach życia
Páginas da vida
2006 Gustavo
0.0 2004 Assis Chateaubriand
10.0 2004 Olavo Bilac Borges 'Olavinho'
10.0 2001 Anibal / Serjão (gościnnie)
0.0 1999 Bartolo Migliavacca
7.1
Słodka trucizna
Suave Veneno
1999 Hanif
9.1
Życie jak muzyka
Chiquinha Gonzaga
1999 Lopes Trovão
8.1
Alvaro
Era Uma Vez...
1998 Maneco Dionísio
0.0
Kobiety
Mulher
1997 Francisco(gościnnie)
0.0 1997 Milton Dumont Pietro
0.0 1997 Ezequiel
7.0 1996 Armando (gościnnie)
0.0 1995
0.0 1994 Mariano
0.0 1993 Bóris
0.0 1993 Thales
0.0 1991 William
0.0 1990 Plínio
0.0 1989 Tomás
0.0 1987 Augusto 'Pronto'
0.0 1986 Fratelo
0.0 1986 Claudionor

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Antonio Calloni filmy Antonio Calloni najlepsze filmy Antonio Calloni zdjęcia Antonio Calloni galeria Antonio Calloni biografia Antonio Calloni nominacje Antonio Calloni nagrody i wyróżnienia Antonio Calloni filmografia Antonio Calloni aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.