Antonina Gordon-Górecka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 1987 Matka Kamińskiego
7.4 1986 Doktor Anna Górska
7.1 1986 Mama
6.7 1975 żona Wanada
6.6 1973 Profesorowa Stefania Lewicka
6.9 1972 Dyrektorka liceum
5.1 1956 Gilowa
4.3 1953 Robotnica(niewymieniony w czołówce)
6.6 1953 Dyrektor naczelna przedsiębiorstwa

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Antonina Gordon-Górecka filmy Antonina Gordon-Górecka najlepsze filmy Antonina Gordon-Górecka zdjęcia Antonina Gordon-Górecka galeria Antonina Gordon-Górecka biografia Antonina Gordon-Górecka nominacje Antonina Gordon-Górecka nagrody i wyróżnienia Antonina Gordon-Górecka filmografia Antonina Gordon-Górecka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.