Antonia Pemberton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Frances Caldecott (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Margaret Mills (gościnnie)
4.5 1997 Panna Fitzroy (gościnnie)
9.0 1997 Lady Hawkins (gościnnie)
7.0 1993 Lilian Wilson (gościnnie)
5.7 1989 Trudy
7.9 1986 Pani Normington (gościnnie)
7.6 1984 Ciocia Peg (gościnnie)
7.5 1978 Olive Martel
1.0 1975 (gościnnie)
0.0
Ramię w ramię
Shoulder to Shoulder
1974 Dr Margaret Bell
4.0 1974 Panna Troy (gościnnie)
8.6 1962 Mary Darwin (1968) / Mary Adams (1972) / Pani Easton (1975) (gościnni
7.6 1955 Kobieta

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Antonia Pemberton filmy Antonia Pemberton najlepsze filmy Antonia Pemberton zdjęcia Antonia Pemberton galeria Antonia Pemberton biografia Antonia Pemberton nominacje Antonia Pemberton nagrody i wyróżnienia Antonia Pemberton filmografia Antonia Pemberton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.